Starttipajalla käydään yhtenä päivänä viikossa maanantaisin klo 11.30-15.30. Starttipajan toiminta toteutetaan osoitteessa Ajokinkuja 6, E-hallien vieressä sijaitsevassa satelliittiluokassa eli noin 50 m2 monitoimitilassa.
 
Pajan toiminta on monipuolista ja asiakkaiden erilaiset tarpeet hyvin huomioivaa. Ryhmässä tuetaan osallistujien osallisuutta ja elämänhallintaa, edistetään arjen hyvinvointia ja pyritään löytämään seuraava askel eteenpäin omassa elämässä. Toimintamuotoina ryhmässä ovat muun muassa erilaiset luennot ja ryhmätyöt, ulkoilu ja liikunta, luontoavusteinen toiminta, käsi- ja askartelutyöt, tutustumiskäynnit eri yrityksiin, yhdistyksiin ja oppilaitoksiin sekä vierailut Tampereen kulttuurikohteisiin. Lisäksi asiakkailla on mahdollisuus tutustua Sykkeen muiden pajojen toimintaan ja siirtyä Sykkeen kuntouttavan työtoiminnan pajoille (metalli- ja kiinteistö-, luova-, IT-, peli- ja mediapaja) tai muiden toimijoiden erilaisiin palveluihin.
 
Asiakasohjaus pajalle tapahtuu Pirkanmaan hyvinvointialueen OMA-valmentajien toimesta sopimalla aloituksesta pajan yksilövalmentajan kanssa. Asiakasohjaus voi tapahtua myös tutustumiskäynneiltä.
 
Valmentaja Piia Reku, 044 738 0547, etunimi.sukunimi(at)tampereensyke.fi
 
kiito 1
 
kiito 2