Tampereen työvalmennussäätiö Sykkeen Esports-Pelipaja on suunnattu aktiivisesti pelaaville kuntouttavan työtoiminnan asiakkaille. Pelipajalle ei ole suoranaisesti tasovaatimuksia, mutta pelaamiseen tulisi löytyä aikaisempaa harrastuneisuutta sekä kiinnostus ja motivaatio kehittyä esportsin parissa pelaajana, valmentajana tai managerina.

Pelaamisen lisäksi osallistut säännöllisesti yksilövalmennukseen, jossa keskitytään elämänhallinnan parantamiseen, opiskelumahdollisuuksien kartoittamiseen ja työelämävalmiuden parantamiseen. Urapolku esportsin parissa voi olla haastava ja pitkä, jonka vuoksi pelipajalla kannustetaan selvittämään myös muita mahdollisuuksia työllistymisen tai opiskelun suhteen.

 
kuva: e-urheilua
 

Esports-Pelipajalla pääset harjoittelemaan huipputason tietokoneilla yksin ja muiden kanssa. Päivän aikana voit pyytää apua pelillisiin ongelmiin tai muihin asioihin, joihin kaipaisit sparrausta kehittyäksesi tavoitteitasi kohti. Esports-Pelipajan päivä kestää neljä tuntia ja sisältää ruokatauon. Päiviin kuuluu pelaamisen lisäksi vaihtelevasti yhteispelaamista, liikuntaa sekä yksilön kehittymiseen liittyvän materiaalin opiskelua esimerkiksi dokumenttien katsomista. Pajalla käytämme pelaamiseen tyypillisiä alustoja kuten steam ja discord.  

Toiminnassa noudatetaan Suomen Elektronisen Urheilun liiton antamia ohjeistuksia ja ohjesääntöjä, mm. yhdenvertaisuus ja tasa-arvosuunnitelmaa.
 
 
Kuva pelipajan laitteistosta
 
Valmennusta ja tiimikavereita esimerkiksi peleihin: Valorant, Counter Strike, League of Legends, Overwatch ja Apex Legends, mutta oman mielenkiintosi mukaan tavoitteellisiin peleihin on mahdollista saada valmennusta alustasta riippumatta.
 
pelipajantila
 
Työvalmentaja Leevi Vaikkola, p. 044 260 4863, etunimi.sukunimi(at) tampereensyke.fi