Osa Sykkeen pajoista tarjoaa palveluitaan työpajapalveluna myös ulkopuolisille tilaajille. IT-paja, mediapaja, kiinteistönhuoltopaja ja metallipaja ottavat resurssiensa mukaan vastaan harjoitustöitä. Työt tehdään työvalmentajan ohjauksessa.

Työpajapalveluita voi tiedustella kunkin pajan työvalmentajalta. Yhteystiedot »
 
METALLI- JA KIINTEISTÖNHUOLTOPAJA
Metallityöt, pintakäsittely. Kiinteistöjen ja pihojen huoltotoimet, kuten pihakalusteiden, aitojen, julkisivujen, kattojen yms. pesu. Aitapuskien leikkuut ja kaatamiset, nurmikon leikkuut, pienet käsin tehtävät pihatyöt, haravointi, polttopuiden pinoamiset. Pienet muutot ja tavaroiden kuljetukset. Pienkonekorjausta (esim. ruohonleikkurit, skootterit).
 
IT-PAJA
Tietokoneiden tarkistukset, käyttöjärjestelmien ja ohjelmien asennukset, virusten poistot, laitteiston puhdistukset, muistin lisäykset, osien vaihdot jne. Myös älypuhelinten ja tablettien huollot takuun loppumisen jälkeen, mikäli ne eivät esim. käynnisty, lataa tai muuten toimi. Takuun voimassaoloaikana laitteiden ensisijainen huolto ja korjaus on takuukorjauksessa.
 
MEDIAPAJA
Esitteet, käyntikortit, julisteet, logosuunnittelu, kuvankäsittely, valokuvaus, sisällöntuotto. Verkkosivujen valmistus, ylläpito- ja päivitystehtävät. Verkkosivut toteutetaan tietokantapohjaisella julkaisujärjestelmällä, jonka käyttö ei vaadi ohjelmointitaitoja.